Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Είμαι Online Chat Now

SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

1
SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SWEEU
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2002
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Τα μηχανήματα SWEEU και η Co. Suzhou μαχαιριών, ΕΠΕ είναι κοινός κατασκευαστής τεχνολογίας Σουηδία-Κίνα που αφιερώνεται στην Ε&Α και την παραγωγή της πολυ-εφαρμογής υψηλές - μαχαίρι ποιοτικών μηχανημάτων. Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται ευρέως στην ανανεώσιμη ανακύκλωση των πόρων. πλαστικά, λάστιχο, μεταλλουργία, χημικός, ηλεκτρονικός, υφαντικός, συσκευασία, εκτύπωση, έγγραφο και ξύλινες βιομηχανίες επεξεργασίας.

Η υιοθέτηση υψηλού - το υλικό ποιοτικών μαχαιριών που συνδυάζεται με την προηγμένη κενή θερμική επεξεργασία και την κρυογόνο διαδικασία επεξεργασίας επιτρέπει το μαχαίρι μας γίνεται ο ηγέτης στον κόσμο και βαθειά ευνοημένος από τους πελάτες στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και την Κορέα, κ.λπ.

Το πλεονέκτημά μας βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορούμε να παρέχουμε την προσαρμοσμένη υπηρεσία με την επιλογή του καταλληλότερου υλικού εργαλείων και την υιοθέτηση της ακριβέστερης διαδικασίας θερμικής επεξεργασίας για να εξασφαλίσουμε την απώτατη απόδοση του εργαλείου σύμφωνα με την εφαρμογή και την απόδοση που απαιτείται από τους πελάτες. Οι μεγάλο κενό φούρνοι θερμικής επεξεργασίας, το σφυρηλατημένο κομμάτι μας, CNC επεξεργαμένος στη μηχανή και άλλος υψηλός - οι ποιοτικές εγκαταστάσεις απαραίτητες στην παραγωγή εξασφαλίζουν την ποιότητα πρώτης θέσης μας.

Εν τω μεταξύ, είμαστε επίσης ο πράκτορας της υψηλής ποιότητας δυνατότητας αναγέννησης των πόρων για τους διάσημους κατασκευαστές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και αναλαμβάνουμε την ολόκληρη γραμμή προγράμματος αποκατάστασης των πόρων, κυρίως συμπεριλαμβανομένης της πρέσας, του ανοιχτηριού δεμάτων, της γδύνοντας μηχανής ετικετών για τα μπουκάλια της PET, του διαλογέα αργιλίου (διαχωριστής ρευμάτων στροβίλου), του καταστροφέα εγγράφων διπλός-άξονα, του ενιαίου καταστροφέα εγγράφων άξονων, της συντετριμμένης μηχανής, του ισχυρού περιστροφή-στεγνωτήρα πλύσης, του αέρας-επιλογέα ταινιών, του πλυντηρίου ζεστού νερού, της πλαστικής εξωθώντας μονάδας μηχανών, και granulator της μονάδας καθώς επίσης και των ολόκληρων προγραμμάτων γραμμών. Με την προώθηση της εσωτερικής υψηλής ποιότητας δυνατότητάς μας στην παγκόσμια αγορά. εισάγουμε επίσης την υπερπόντια προηγμένη υψηλή τεχνολογία και τα ιδιαίτερα αξιόπιστα προϊόντα μας στους στην εγχώρια αγορά πελάτες υψηλών σημείων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SWEEU Machinery&Knife Suzhou Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Yolanda Bai

Τηλ.:: +86 15921256700

Φαξ: 86-512-58637928

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)